Ви знали що в польщ найнижчий  розлучень серед кран вропи

Ви знали що в польщ найнижчий розлучень серед кран вропи

🎯 Ви знали, що в Польщі найнижчий % розлучень серед країн Європи?
А Україна – на першому! НА ПЕРШОМУ!!!! 🌍 Що вразило у Варшаві:
пісня Beatles замість маршу Мельдельсону і звуків органу, скромне весілля європейців без дружок в однакових платтях і лімузинів, зворушливі юні закохані замість сорокарічних зрілих людей у алтаря. 💰Виглядало, що вони не бідні люди.
А молодята роблять весілля для себе, а не для сусідів, так, як хочеться їм, а не з думкою, що люди скажуть і щоб бути не гірше за інших. Як переважно роблять у нас. 🎵 Дівочий голос співав наче з небес легендарну мелодію Yesterday польською мовою про те, як душа з душею Бартошек і Катажина разом підуть по життю. ❤️ А я витирала сльози разом з повним залом скромно, навіть буденно вбраних друзів та родичів молодих та вірила, що так воно і буде!
Випадково розділивши їхнє свято – я відкрила для себе нове обличчя Варшави: щирої, справжньої, без понтів! 🎯P.S. Вчора дізналася, що розлучилася дочка моєї доброї знайомої, не проживши з чоловіком і року після весілля. 😫 Причина розлучення: дівчина знала, що з ним життя не складеться, та дуже хотіла побути в центрі уваги, білу сукню, відео і шикарний ресторан.
Вони розбіглися, а батьки до сих пір не віддали кредит, взятий на весілля.

Ну що, що з нами не так?
#людмилакалабуха #тренінгипродаж #бізнес‪ #львiв #маркетинг #бізнесконсультант #коуч #бізнестренер #весілля #варшава

Скажи спасибо автору - Поделись с друзьями:

Facebook накрутка лайков Facebook messenger накрутка лайков Telegram накрутка подписчиков Twitter накрутка подписчиков

Комментарии

Ничего не найдено.

Написать комментарий