Японський деал жночо краси  двчинкапдлток

Японський деал жночо краси двчинкапдлток

Японський ідеал жіночої краси - дівчинка-підліток:
- взуття на 1-2 розміри більше (човгають, ніби маленька дівчинка вбрала мамини туфлі), ............- косолапість (жінки навіть в 40 старанно кривлять стопи всередину), більше того - це елемент флірту. Як тільки дівчина відчуває, що нею цікавляться, вона косолапить в 3 рази більше. .........................................................- мявкаючий тоненький голосок,.............................- коротка спідничка і підколінки або платтячка-імітація шкільної форми, ......................................................................- криві зуби з випираючими іклами. Кілька років тому навіть прокотилася хвиля штучного надання такої форми за великі гроші.

Криві зуби - особливий 🇯🇵 шик. Майже всі 100% кривозубі. Такого я не зустрічала ніде. 😜Поп-зірки і телеведучі, актори і політики - у всіх з рота стирчать ікла, зуби утворюють кілька несподіваних рядів, а всі можливі комбінації неправильних прикусів можна знайти серед пасажирів одного вагону метро.

Чому це так в багатій країні, де медицина на висоті? 👉А ніхто не заморочується і це не створює нікому естетичних проблем. 😱Більше того, криві зуби надають певної беззахистності і дитячості, яке в цьому суспільстві виглядає сексуально і збуджує. 👍Ідеальна зовнішність по-японські - лялькова.
📌Величезні очі (саме їх збільшують, а не губи, груди чи дупи у пластичних хірургів), худорлява підліткова тілобудова без спокусливих жіночних форм, білосніжна шкіра, яку нещадно відбілюють.

Японською це «каваї»- мімішність, няшність, милота.

Ми з @inst.sales.up влаштували справжнє фотополювання на криві зуби та косолапі ноги японок. Все в сторіс. Хто не встиг, то у сторіс-альбомі «Японія». Це все сильно попахує сексуальними збоченнями.
😜А де ще у суспільстві, де тисне система, компанія, батьки та керівник, чоловіки можуть відчути себе домінантними?
Тільки з беззахистними та залежними дітьми! От вам і секс-символ по-японськи.
Хто знав щось про це?
А кого я здивувала?

Напишіть в коментарях, щоб ваша #людмилакалабуха знала, наскільки мої друзі японознавці!
За це вам напишу про ідеал чоловічої краси по-японськи. Там взагалі - зашибісь, японамать 🤭

#калабухамандри

Скажи спасибо автору - Поделись с друзьями:

Facebook накрутка лайков Facebook messenger накрутка лайков Telegram накрутка подписчиков Twitter накрутка подписчиков

Комментарии

Ничего не найдено.

Написать комментарий