Як мають бути цифри в цн 3 лайвхаки по цнах вд людмилакалабуха як

Як мають бути цифри в цн 3 лайвхаки по цнах вд людмилакалабуха як

Які мають бути цифри в ціні: 3 лайв-хаки по цінах від #людмилакалабуха, які збільшують продажі: ...................................................................👉Припиніть писати 0,99 або 999.
Це вже всім остогидло, дратує і дешевить. Не ставте ціну 599, 999 або 1899. .........................................................................👉Круглим цінам не вірять.
Не ставте круглі ціни – 100, 300, 1000. Ціна має бути некругла.
Наприклад, 110, 320, 1180.

Це створює ілюзію, ніби ви дуже добре прорахували всі складові, та викликає довіру. ......................................................................👉 7 та 8 - наше все!
Згідно з дослідженнями маркетологів, найбільшу довіру викликають цифри “7” та “8”. ...............................................................................Не дарма, моя книга #почнітьговоритині - як упевнено відмовляти та викликати повагу" коштує 170 грн.
Я там багато пишу про те, як збільшити продажі, про побудову власного бренду, про протидію маніпуляціям і впевненість в собі. Діло пишу.

А моя електронна книга «Ігри з цінами: 121 спосіб продавати дорого» коштує 7$. Замовити можна по ссилці в шапці профіля. Або пишіть в директ, надішлю. ....................................................................👉Використовуйте ці правила під час ціноутворення і ваші продажі збільшаться тільки за рахунок цифр в ціні. ..............................................................................👉Що зараз робимо - лайк допису, зберігаємо його і поширюємо в себе (ми ж не жадіни якісь?😆). ..................................................................................І тест:
Яка ціна у вас викликає більше довіри:
кругла - наприклад, 900 чи 1000 грн., некругла - 980 або 1120?

Напишіь в коментарях, цікаво!

А через кілька годин передивіться всі коментарі, яка цифра більше набрала балів, ту і використовуйте для ваших послуг та товарів.

#калабухапродажі

Скажи спасибо автору - Поделись с друзьями:

Facebook накрутка лайков Facebook messenger накрутка лайков Telegram накрутка подписчиков Twitter накрутка подписчиков

Комментарии

Ничего не найдено.

Написать комментарий