Розбираю помилки продаж в переписц

Розбираю помилки продаж в переписц

🔊Розбираю помилки продаж в переписці.
Поставте ❤️, щоби не пропускати постів @inst.sales.up і збережіть в замітки.

В галегеї - скрін переписки⏩⏩⏩⏩

Діалог зі самого початку ведеться невірно.
❌Перша мега помилка - клієнт гарячий! Фокус потрібно тримати на цілі - зразу закрити переписку на бронь!

❌Не потрібно нікуди клієнта відсилати, щось самому дивитися і тд. Прайси потрібно дати прямо в переписці. Тому що так ми не контролюємо шлях клієнта. Повернеться, заблудиться, піде до конкурентів? І там йому все гарно продадуть в переписці.

‼️✅потрібно грамотно відповісти на запитання "Яка вартість послуг у вас" так, щоби продовжити з клієнтом діалог і перейти на наступний етап.

‼️✅уточнити, на коли саме потрібно клієнту послуга?

‼️✅вияснити, що саме клієнту потрібно.

‼️✅Якщо все сходиться і клієнт ваш - написати "все зробимо", і забронювати дату. Якщо є запитання, клієнт сумнівається, думає - ви знаєте, що з цим робити.

‼️✅Взяти передоплату. В цей самий день. Якщо поставити дедлайн до кінця дня - це лише плюс. Можна підключити тригери🤫, які будуть швидше стимулювати прийняти рішення.

❌Не розтягувати діалог в переписці на цілий день, об"єднювати етапи діалогу в 1 повідомлення.

❌Не відповідати клієнту про наявність вільних дат наступного дня! Все дуже в Інстаграмі тримається на емоціях. Часто клієнт пише зразу декільком магазинам чи компаніям. Хто швидше обробить запит - той і на коні.

‼️✅Якщо так сталося, що ви відповіли, а клієнт мовчить, потрібно щераз йому написати. Можливо клієнт прочитав, але забігався, забув відповісти і тд. У людини стільки питань і проблем протягом дня. Сім’я, діти, робота... Візьміть все в свої руки і допоможіть людині, щоб у неї вдома чи офісі було нарешті чисто💪

‼️✅Якщо клієнт сказав, що вирішить і напише, але так і не відповів - написати і нагадати про себе. А ще краще - недопускати до такого і самому контролювати цей процес. І є для цього різні техніки.

‼️✅передавайте свій настрій і емоції через смайли.

☝️Продажі - це активний, а не пасивний процес!

Корисно?

#selfmadeonline_продажівпереписці

Скажи спасибо автору - Поделись с друзьями:

Facebook накрутка лайков Facebook messenger накрутка лайков Telegram накрутка подписчиков Twitter накрутка подписчиков

Комментарии

Ничего не найдено.

Написать комментарий